Lady Dreams
Kat. číslo 078113

Stimulátor - Maia

(0 recenzí)
39.99 €
Nie je skladom

Ako budete chcieť nákup dokončiť?

Vyberte spôsob vyzdvihnutia tovaru,
neskôr je možné ho zmeniť:

Rezervovať v predajni

Predajní po celej SR

Objednať domov

Balenie zásielky aj odosielateľ sú diskrétne

Predstavenie produktu

Stimulátor MAIA zo série Darling je určený pre vaše rozmaznávanie. Je jedno, či sa budete chcieť rozmaznávať sama alebo sa necháte rozmaznávať partnerom, tento úžasný stimulátor si zamilujete. Ponúka stimuláciu bodu G a klitorisu súčasne, ale unikátny je v tom, že ponúka ešte niečo úplne nové ... Stimulátor klitorisu je vybavený jemnými výstupkami, ktoré nielen že vibrujú a jemne stimulujú oblasť klitorisu, ale navyše sa ešte otáčajú. Nechajte sa zviesť okúzľujúcim dizajnom a zaujímavými funkciami ku zmyselným hrám. MAIA disponuje 8 vibračnými programami. Ponúka tiež režim Slučka, ktorý zapnete podržaním tlačidla. V tomto režime sa automaticky prepínajú jednotlivé programy. Že je režim aktivovaný, zistíte jednoducho tak, že svetielko v spodnej časti stimulátora bliká. Ovládanie je jednoduché, ovláda sa pomocou jedného tlačidla. MAIA je nabíjateľná erotická pomôcka, súčasťou balenia je dobíjací USB kábel. Dobíjací stimulátor je praktický, ekologický a súčasne ekonomický. Nabíjanie trvá cca 2 hodiny. Doba prevádzky je udávaná okolo 1 hodiny. Prednosťou MAII je aj materiál. Ide o kvalitný silikón, ktorý je na povrchu hodvábne jemný a veľmi príjemný. Naviac je hypoalergénny a nevznikajú na neho alergické reakcie. Materiál nepotrebuje žiadnu špeciálnu údržbu. Dezinfekčné prostriedky pre erotické pomôcky môžete použiť na alkoholovej aj bezalkoholovej báze. Lubrikačný gél znesie ako na vodnej, tak silikónovej báze. Patrí k vodotesným vibračným pomôckam, ľahko sa oplachuje a možno ho použiť v sprche, vani aj v bazéne. Je veľmi praktický, svojim rozmerom sa vojde nielen pohodlne do každého nočného stolíka, ale aj do kabelky, je teda ideálny na cestovanie. Dĺžka: 15 cm, vkladacia dĺžka: 11,5 cm, priemer: 2 - 3 cm, priemer základne: 4 cm. Batéria: dobíjací akumulátor (súčasťou balenia dobíjací USB kábel). Vodotesnosť: áno (vhodný do sprchy, vane, bazénu).
.

Parametre produktu

Farba fialová
Dĺžka 15 cm
Priemer min. 2 cm
Priemer max. 3.5 cm
Materiál silikón 
Vibrácie áno-osemstupňová
Napájanie/batéria dobíjací akumulátor
Vodovzdornosť vodotesné
Povrch hladký
Oblasť dráždenia vaginálne
Značka Lady Dreams

Poradňa

Zodpovedá Alena,

Produktová manažérka Erotic City

Poradňa je určená pre krátke otázky a odpovede. Otázku zodpovieme do vášho emailu. V pracovné dni odpovedáme do 24 hodín.

Niektoré z otázok budú následne zverejnené na našich stránkach v sekcii Poradňa. Pri takto zverejnených otázkach bude uvedené iba krstné meno alebo prezývka.

Recenzie zákazníkov (neoverené)

Tento produkt neobsahuje žiadnu recenziu, budete prvý!

Doplnkové tovary

Naše garancie

Sme pripravení vám poradiť

Sme pripravení vám poradiť

Poradňa je určená pre vaše krátke otázky. Zašlite nám otázku.

Intímna poradňa
Stopercentná diskrétnosť

Stopercentná diskrétnosť

Diskrétne balenie vášho tovaru a ochrana osobných údajov.

Diskrétnosť a dôvera
Zdravotná nezávadnosť

Zdravotná nezávadnosť

Zdravotná nezávadnosť je aj pre nás u produktov na prvom mieste.

Zdravotná nezávadnosť